Time Out 19-01-2018

Time out

Zoals de meeste wandelaars wel weten, heb ik geruime tijd last van een blessure aan mijn voet.
Vele behandelingen en rust zijn het gevolg geweest maar niets heeft af doende geholpen.
Afgelopen week ben ik weer opnieuw een behandel traject in gegaan, want ik vind het wandelen nog steeds heel leuk en gezellig om te doen.
Dit traject houd in dat ik het wandelen beperk tot 10 km, want tot dan heb ik geen last, deze afstand hoop ik op termijn uit te kunnen bouwen. Het zou kunnen zijn dat dit traject het hele jaar in beslag gaat nemen en als dat zo is dan is dat zo. Mijn doel is weer pijnvrij kunnen wandelen en daar heb ik nog wel een jaar voor over. Tot dan blijven mijn sportschoenen in de doos.
In de afgelopen jaren heb ik al veel mooie en bijzondere wandeltochten mogen mee maken en mijn hoop is dat korte en lange tochten vanaf 2019 weer mogelijk zijn.
Dus voorlopig geen wandelverslagen maar misschien verslagen vanaf de andere kant van het wandelen, de verzorging. Dat laatste heb ik al meerdere malen mogen doen en ook dat vind ik leuk om te doen, want ook die manier ben je er toch bij.

Appie blijft natuurlijk gewoon aan de wandel, net als anders!

Zo zijn jullie op de hoogte.

Oant sjen  Jannie.

Tags:

6 Responses to “Time Out 19-01-2018”

  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-content/themes/deliciousmagazine/includes/theme-comments.php:74 Stack trace: #0 /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-content/themes/deliciousmagazine/includes/theme-comments.php(31): the_commenter_link() #1 /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(174): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(135): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(370): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2097): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /c in /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-content/themes/deliciousmagazine/includes/theme-comments.php on line 74