Kloosterwandeltocht in Ter Apel 50 km verslag en foto’s

Als er wandelaars vandaag thuis zijn gebleven omdat ze dachten dat de wandeltocht van vandaag niets kon zijn, dan hadden zij het flink mis. 

Want Ubo, Jacob, Lodewijk, Johan en Jan hebben een schitterende tocht gemaakt, veel door de natuur, door de bouwlanden ook een paar flinke blubberpaden en een beetje asfalt, kort om het was weer dik genieten vandaag.

Als we bij de startlocatie arriveren, komen we de parcoursbouwers tegen, ze staan op het punt de route te controleren/uitpijlen. Blij dat ik ze nog even tref en natuurlijk moeten ze nog even op de foto.

In hotel Boschhuis is het nog rustig er zijn nog niet zo heel veel wandelaars, maar er zullen toch nog 385 wandelaars op deze tocht afkomen.
Om 08.45 uur mogen we weg voor de 50 km en meteen is het genieten van de mooie omgeving en het leuke wandelgezelschap, want we lopen het grootste gedeelte op met Titia, Tom, Jan, Jan en Paul.
Het weer blijft op een paar kleine buitjes na prima, er is geen vorst of sneeuw meer te bekennen, dat was vorige week wel even anders.

De eerste rust is een wagenrust, lekker bij de koeien in de stal, jammer dat er geen dixies zijn.
Gelukkig is er op 27.5 km wel een toilet en kunnen we even zitten want daar waren we toen wel aan toe en na een kom soep en een broodje kunnen we weer verder.

Kloosterwandeltocht in Ter Apel 02-02-2013

Op de foto klikken voor het foto verslag

We krijgen te maken met een route wijziging, die de wandeltocht 4 km korter zal maken zodat de wandelaars op tijd terug zijn. In het hotel zal deze avond carnaval gevierd worden en daarom willen ze zaal graag op tijd leeg hebben.
De derde rust is op 39 km en net daarvoor begint het flink te regenen en ik besluit de regenbroek aan te doen, maar natuurlijk is het na deze rust droog!

Doordat de route korter is zijn we mooi op tijd weer terug in het hotel en nadat we even nagepraat hebben met een kop koffie gaan we weer huiswaarts.

Zoals gezegd hebben we genoten van een prachtige wandel dag en we bedanken de parkoersbouwers hiervoor.
Als je op deze link klikt, kun je alle bijzonderheden over deze tocht lezen.

Oant sjen maar weer.

 

 

 

Tags:

One Response to “Kloosterwandeltocht in Ter Apel 50 km verslag en foto’s”

  1. Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ereg() in /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-content/themes/deliciousmagazine/includes/theme-comments.php:74 Stack trace: #0 /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-content/themes/deliciousmagazine/includes/theme-comments.php(31): the_commenter_link() #1 /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(179): custom_comment(Object(WP_Comment), Array, 1) #2 /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(145): Walker_Comment->start_el('', Object(WP_Comment), 1, Array) #3 /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-includes/class-walker-comment.php(139): Walker->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #4 /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-includes/class-wp-walker.php(387): Walker_Comment->display_element(Object(WP_Comment), Array, '5', 0, Array, '') #5 /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-includes/comment-template.php(2174): Walker->paged_walk(Array, '5', 0, 0, Array) #6 /c in /customers/3/c/e/bestgenog.nl/httpd.www/wp-content/themes/deliciousmagazine/includes/theme-comments.php on line 74