Elfstedenwandelvijfdaagse 2017 dag 3 verslag en foto’s

Dag 3 alweer en wat voor een dag, het is alweer schitterend weer en doordat ik mijn tempo aan pas valt het weer reuze mee!

Vandaag loopt Jeltje een dagje met mij mee, de salon is dicht vanwege Hemelvaart dus een goede gelegenheid om mee te wandelen. Appie wil liever iets sneller lopen en dat kan natuurlijk.

Vorig jaar liep ik nog mee om als eerste vrouw in de Broere kerk in Bolsward aan te komen, vandaag doe ik dat niet, daar ben ik nu niet fit genoeg voor ik bouw mijn conditie langzaam op.

Vandaag komt Lieuwe als eerste man aan, wat een leuk, proficiat!!
Het is weer super gezellig, Jeltje en ik zijn niet vaak in de gelegenheid samen te lopen dus komt dat vandaag mooi uit. We kletsen samen een end weg en komen ook weer vele bekenden tegen en dat loopt lekker vlot door ook. Ook Jeltje koopt zo’n mooi Fries t shirt van Kreas design, je ziet ze steeds meer, wat een succes.

Koffie en gebak in Schettens bij de familie Spijksma gaat niet door, vanwege de verbouwing van de keuken, wie weet kunnen we volgend jaar het resultaat zien?

Er is weer een geheime post, een lekker koekje, kaas in Witmarsum, bouillon en een broodje in Arum, alles weer prima voor elkaar.

Berend en Francis staan alle wandelaars bij de camping in Harlingen op te wachten, geweldig dat wordt zeer gewaardeerd, alvast fijne vakantie!

Anneke staat in Herbaijum weer met koffie, cola, koekjes en Engels drop, erg attent en ook zeer gewaardeerd.

Dan resten nog maar een km of 3 voordat we weer bij de finish zijn, heel toevallig is Nanne nog bij de finish, zodat Jeltje met hem terug kan rijden naar Damwoude.

Ook bij de finish veel bekenden, Jan Reitsma weer terug van een vervelende blessure, hij loopt zaterdag mee, Hendrik en zijn vrouw hoe mooi het toch allemaal.

Morgen alweer dag 4.

Oant moarn!

Bekijk de foto’s hier

Tags:

Comments are closed.